TONY NEW YORK CITY BAGELS

TONY NEW YORK CITY BAGELS Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 58 beoordelingen
17 sep 2021 om 15:29 Het was helemaal prima en lekker.
22 aug 2021 om 18:18 The food here is great but today my order took over an hour for 3 bagels and they forgot 1 of them, disappointing
9 jul 2021 om 14:13 Great food and very nice staff. Delivery guy made a mistake and forgot a bag. Staff made a fresh batch of the missing food + some extra sweets. Thanks for the great food and service. This is how you solve a mistake :)
24 mei 2021 om 13:49 normaal altijd super tevreden. kip, advocado bagel had vandaag meer sla dan smaak en ik bestelde een sinasappelsap van 3,75 die gewoon klein formaat was. Let dus op als je sinasappelsap besteld dat je die van 2,95 besteld want is hetzelfde.. onzin dit
24 apr 2021 om 21:04 Was niet slim om later in de middag te bestellen. T is pas na mijn klacht bezorgd. Eten op zich redelijk.
24 apr 2021 om 19:26 Heerlijke bagels voor een goede prijs!
13 apr 2021 om 16:51 Top allemaal
7 apr 2021 om 14:43 Bezorging duurde super lang.
29 mrt 2021 om 16:15 Toen ik jong was kwam ik al vaak bij dit bagelzaakje en Ik heb het nu weer herontdekt.. I love itttt!!! Bagels zijn super rijk belegt en heeeerlijk vers ❤️❤️❤️❤️